Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Τεννές, διάδοχος ο Παράσχος

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Τεννές, διάδοχος ο Παράσχος

bet365

Ο 67χρονος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και θα τον διαδεχθεί, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο 68χρονος κόουτς
Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε πρόσφατα στη μεγάλη κατηγορία, όμως τη νέα σεζόν δεν θα συνεχίσει με τον Μπάμπη Τεννέ. Ο 67χρονος κοουτσάρισε ήταν πέρσι στον πάγκο και κοουτσάρισε την ομάδα στο διπλό μπαράζ με την Ξάνθη, όμως τελικά αποτελεί παρελθόν από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα τον διαδεχθεί ο Γιώργος Παράσχος. Ο 68χρονος είχε και στις αρχές του καλοκαιριού επί της ουσίας συμφωνήσει με τον σύλλογο, όμως η διαδικασία των μπαράζ «φρέναρε» τις εξελίξεις. Πολύπειρος, στη Ριζούπολη είχε βρεθεί και τη σεζόν 2017/18 όταν και οδήγησε τον Απόλλωνα στην παραμονή του, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ για την καθοριστική συμβολή του στην άνοδο της ομάδας μας στη Super League 1 με την παρουσία του στον πάγκο στα δύο μπαράζ με αντίπαλο την Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα