Παναθηναϊκός: Νέα παράταση στην ανακοίνωση Μπακογιάννη για Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Νέα παράταση στην ανακοίνωση Μπακογιάννη για Βοτανικό

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Νέα παράταση στην ανακοίνωση Μπακογιάννη για Βοτανικό

bet365

Το καλοκαίρι πέρασε, η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων δεν έγινε πράξη και η νέα υπόσχεση κάνει λόγο για ευχάριστα σχετικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού μέσα στον Σεπτέμβριο.

Στην αρχή του καλοκαιριού ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, ξεκαθάριζε δημόσια πως θα είναι σε θέση να ανακοινώσει μέχρι το τέλος Αυγούστου, ευχάριστες εξελίξεις για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης και του Βοτανικού. Το καλοκαίρι πέρασε και η δέσμευση του Μπακογιάννη δεν έγινε πράξη.

Δεδομένα υπάρχουν διεργασίες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο, αν δεν προκύψουν επίσημες ανακοινώσεις, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά για το αν θα προχωρήσει ο Βοτανικός και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα γίνει αυτό. Ξεκαθαρίζουμε πως η θέση του Ερασιτέχνη, όπως αυτή έχει εκφραστεί από τον πρόεδρο του ομίλου Τάκη Μαλακατέ, είναι ξεκάθαρη. «Όλα τα τμήματα στον Βοτανικό ή τίποτα». Παράλληλα μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει δημόσια τοποθέτηση από τον Γιάννη Αλαφούζο και την ΠΑΕ, ο οποίος σύμφωνα με τις κινήσεις του «ψηφίζει» ανακατασκευή της Λεωφόρου.

Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός… έφτιαξε γήπεδο στο Γουδή, στο ΟΑΚΑ δύο φορές, στην Λεωφόρο. Οι προσπάθειες που έγιναν παρά το θετικό των προθέσεων, είχαν πολλές δυσκολίες, τα πλάνα ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν και πολλές φορές οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν από τον Τύπο δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Στα πρωτοσέλιδα και στις εξαγγελίες ο Παναθηναϊκός έχει τρία και τέσσερα γήπεδα. Στην ουσία, όμως, μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό και είναι αναγκασμένος ο σύλλογος είτε να χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ είτε να αγωνίζεται στην Λεωφόρο, η οποία αποτελεί το σπίτι του «τριφυλλιού» αλλά είναι ένα γήπεδο άλλης εποχής σε όλα τα επίπεδα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει βαρεθεί να ακούει «θα», έχει καεί στον χυλό και πλέον φυσάει και το γιαούρτι. Για αυτό, πλέον, περιμένει πράξεις και όχι λόγια. Είπαμε και παραπάνω. Στα λόγια ο σύλλογος έχει τρία και τέσσερα γήπεδα. Με το ημερολόγιο να δείχνει 1η Σεπτεμβρίου, η «διαρροή» από τον δήμο Αθηναίων κάνει λόγο για ανακοίνωση του πρότζεκτ μέσα στον μήνα από τον Κώστα Μπακογιάννη, καθώς έχει βρεθεί η χρηματοδότηση του έργου. Μία νέα υπόσχεση, μία νέα δέσμευση. Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Ο χρόνος θα δείξει αν ο δήμαρχος της πρωτεύουσας είναι έτοιμος να κάνει πράξη το μεγάλο όνειρο του Παναθηναϊκού, το οποίο θα... εκτοξεύσει την πολιτική του καριέρα, ή αν θα προτείνει μια λύση, η οποία θα δημιουργήσει περισσότερα «θέματα» παρά θα λύσει το διαχρονικό πρόβλημα της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα