Απόλλων Σμύρνης: Λένε πως «κλείνει» τον Βίκιντα Σλίβκα (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Απόλλων Σμύρνης: Λένε πως «κλείνει» τον Βίκιντα Σλίβκα (vid)

bet365

Στην Ιταλία και την πατρίδα του Λιθουανού μέσου μετέδωσαν πως ο «απόφοιτος» των ακαδημιών της Γιουβέντους συμφώνησε με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας
Παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης χαρακτηρίζουν τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ της Ιταλίας και της Λιθουανίας τον Βίκιντα Σλίβκα, που για χρόνια έπαιζε στη χώρα τους. Ο Λιθουανός κεντρικός χαφ πήγε σε ηλικία 19 ετών στο Τορίνο και εντάχθηκε στη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» τον παραχώρησε δανεικό σε αρκετές ομάδες (π.χ. Μόντενα, Ασκολι) και από το 2017 είναι κάτοικος Εδιμβούργου.
Πιο συγκεκριμένα έκτοτε αγωνίζεται στη Χιμπέρνιαν και πέρσι έπαιξε σε 16 ματς της Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας (συνολικά μετρά 67 ματς και 3 γκολ). Πλέον σύμφωνα με του Ιταλούς και τους συμπατριώτες του θα γίνει κάτοικος Ριζούπολης, αφού μεταδίδουν πως συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».
Μάλιστα είναι εν ενεργεία διεθνής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του (38 ματς/2 γκολ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα