Μακέντα: Και με τη βούλα στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023!

Μακέντα: Και με τη βούλα στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023!

Κώστας Ζάλιαρης
Μακέντα: Και με τη βούλα στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023!

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και παραμένει κι επίσημα πράσινος μέχρι και το 2023!

Ο Φεντερίκο Μακέντα αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο «τριφύλλι» και παρά το ενδιαφέρον που είχε προσελκύσει το προηγούμενο διάστημα, επέλεξε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο Ιταλός επιθετικός έχει πλέον σε ισχύ με κάθε επισημότητα νέο τριετές συμφωνητικό που τον δεσμεύει με τους «πράσινους» μέχρι και το 2023 και προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τους νέους στόχους της ομάδας υπό τις οδηγίες του Ντάνι Πογιάτος.

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε την καλύτερη ποδοσφαιρική χρονιά της καριέρας του με τα 15 τέρματα που πέτυχε και ευχή όλων στον Παναθηναϊκό είναι ο «Κίκο» να συνεχίσει στον ίδιο και καλύτερο ρυθμό...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τις δύο προηγούμενες σεζόν, υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως το 2023.

Ο Ιταλός επιθετικός αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018. Στα δύο χρόνια που έχει φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, έχει καταγράψει 65 συμμετοχές και έχει σκοράρει 26 φορές.

Μάλιστα, η περσινή σεζόν ήταν για εκείνον η πιο παραγωγική της καριέρας του. Με τα 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των ξένων σκόρερ του Τριφυλλιού της τελευταίας 20ετίας, ενώ επόμενος του στόχος είναι τα 36 γκολ του Εμάνουελ Ολισαντέμπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα