Άρης: Το Σάββατο (5/9) το φιλικό με τον Βόλο

Άρης: Το Σάββατο (5/9) το φιλικό με τον Βόλο

Gazzetta team
Άρης: Το Σάββατο (5/9) το φιλικό με τον Βόλο

bet365

Ο Άρης θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Κόλος Κοβαλίβκα με αρχή αυτό του Σαββάτου (5/9, 19:00) με τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Οι «κίτρινοι» αποφάσισαν να παραμείνουν στην Ελλάδα μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Κοβαλίβκα. Γι’ αυτό τον λόγο απέρριψαν την προοπτική διεξαγωγής φιλικής αναμέτρησης με την Άντερλεχντ, θέλοντας παράλληλα να δώσουν χρόνο ξεκούρασης και στους ποδοσφαιριστές έπειτα από το επίπονο πρόγραμμα της περασμένης εβδομάδας. Για την ακρίβεια, θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, αρχικά απέναντι στον Βόλο το ερχόμενο Σάββατο (5/9, 19:00) το οποίο μάλιστα θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα