Απόλλων Σμύρνης: Δεν θέλουν να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στη Ριζούπολη

Απόλλων Σμύρνης: Δεν θέλουν να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στη Ριζούπολη

bet365

Στη Ριζούπολη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που και μόνο στο άκουσμα ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει τελικά ο τελικός στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, αντιδρούν έντονα.

Εν μέσω πανηγυρισμών για την άνοδο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι στη Ριζούπολη που αντέδρασαν στο άκουσμα ότι υπάρχει το σενάριο να γίνει ο τελικός Κυπέλλου, τελικά, στο «Γ. Καμάρας».

Η εν λόγω υπόθεση ταλαιπώρησε αρκετά το ελληνικό ποδόσφαιρο και το που και πότε θα γίνει ο τελικός, συνεχίζει να απασχολεί.

«Η στάση της ΕΠΟ σε αυτό το θέμα αλλά και στην υπόθεσή των μπαράζ, ήταν αυτή εξόργισε αν και ξέρουμε ότι αν θέλουν ο τελικός θα γίνει στη Ριζούπολη. Το γήπεδο που η περιφέρεια προσπάθησε ακόμα και να τιμωρήσει. Το γήπεδο που κάποιοι έβγαλαν άχρηστο. Το γήπεδο που βρήκαμε πριν από καιρό - ένα πρωί με τρύπες που μπαλώσαμε», έλεγαν χαρακτηριστικά κάποιοι φίλοι της ομάδας στα πέριξ του γηπέδου, μετά τη νίκη επί της Ξάνθης που έφερε την άνοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα