Μαϊδανός: «Δυνατό παιχνίδι, μπορούσαμε να προηγηθούμε»

Gazzetta team
Μαϊδανός: «Δυνατό παιχνίδι, μπορούσαμε να προηγηθούμε»

bet365

Στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στάθηκε ο νεαρός αριστερός μπακ της ΑΕΛ, Γιώργος Μαϊδανός μιλώντας μετά την ήττα από τον Άρη.

Η ΑΕΛ ηττήθηκε από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε φιλικό αγώνα, με τον Γιώργο Μαϊδανό να αναφέρει στην κάμερα της NOVA τα εξής: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι για εμάς. Εντάξει το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο. Πιστεύω ότι στο 0-0 θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στο σκορ, γιατί είχαμε χάσει κάποιες καλές ευκαιρίες. Δε το βάλαμε, το φάγαμε μετά από λίγο, το δεχθήκαμε μάλλον. Συνεχίζουμε, από αύριο κάτω το κεφάλι, δουλειά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Το ζητούμενο σ' αυτή τη φάση, που βρίσκεται η προετοιμασία είναι ο ρυθμός. Θα πιάσετε έναν αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να είσαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος;

«Σίγουρα είναι ο ρυθμός, μετά το κορονοϊό, ξέρετε ότι είναι δύσκολο να επανέλθουν όλοι οι παίκτες στο 100%. Γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά, ώστε σιγά-σιγά να ανεβάσουμε ρυθμό. Σήμερα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Εσύ πως αισθάνεσαι, τώρα σ΄αυτό το επίπεδο, με αυτούς τους αντιπάλους;

«Σιγά-σιγά και εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Α' Εθνική, θα δώσω τα πάντα. Κάθε μέρα δουλεύω με τον προπονητή μου, ώστε κάθε μέρα να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα