Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει το ενδιαφέρον για τον Ουάρντα

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει το ενδιαφέρον για τον Ουάρντα

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει το ενδιαφέρον για τον Ουάρντα

bet365

Τέλος σε κάθε σενάριο για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα έβαλε το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός, διαψεύδοντας έστω και με μεγάλη καθυστέρηση το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Αιγύπτιο εξτρέμ.

Tην τελευταία εβδομάδα... κυκλοφορούσε το σενάριο πως ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον Αμρ Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός πως η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος έχεις κλείσει τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ μέσα από τα προφίλ του στα social media προσπάθησε να δώσει διάσταση στο θέμα ενώ σήμερα που βρέθηκε στην Αθήνα έλεγε πως ᾽᾽θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό᾽᾽.

Το βράδυ της Κυριακής, όμως, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, η πράσινη ΠΑΕ έβαλε τέλος σε κάθε σενάριο.

Στο ᾽᾽πράσινο στρατόπεδο᾽᾽ έλεγαν χαρακτηριστικά:

᾽Ὀ Παναθηναϊκός δεν ασχοληθεί με την περίπτωση του Ουάρντα. Ο σύλλογος για κάθε παίκτη που ενδιαφέρει και έχει συμβόλαιο, μιλάμε με τις ομάδες όπου ανήκουν. Κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει συμβεί, γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον᾽᾽.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα