Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη: Απογοήτευση και κλάματα οι «ακρίτες» (pics)

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη: Απογοήτευση και κλάματα οι «ακρίτες» (pics)

bet365

Με τους παίκτες του Απόλλωνα να πανηγυρίζουν την άνοδο στην Super League 1, στο στρατόπεδο της Ξάνθης είχαμε απογοήτευση αλλά και κλάματα για τον υποβιβασμό της ομάδας στην Super League 2.

Κοντράστ συναισθημάτων στη Ριζούπολη μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Ξάνθης. Ένας αγώνας που έδωσε το εισιτήριο για την Super League 1 στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» καθώς επικράτησε με 3-1 μετά και τη νίκη με 1-0 στα Πηγάδια και έριξε κατηγορία τους... ακρίτες. Οι γηπεδούχοι έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν την άνοδο, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι όχι απλά δεν μπορούσαν να κρύψουν την απογοήτευσή τους, αλλά κάποιοι βούρκωσαν. Εκεί είχαμε και την εξαιρετική κίνηση των Μπεντινέλι και Τσαμπούρη που έσπευσαν να παρηγορήσουν τους αντιπάλους τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα