Πούγγουρας: «Μας δυσαρεστεί το ότι κάναμε ελάχιστες φάσεις»

Gazzetta team
Πούγγουρας: «Μας δυσαρεστεί το ότι κάναμε ελάχιστες φάσεις»

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Πούγγουρας στάθηκε στο ότι οι «πράσινοι» δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση με την Λαμία.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα του Panathinaikos TV μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Λαμία στην οποία οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 1-0 ανέφερε:

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Ήταν ένα γεμάτο εξάμηνο, πολύ δύσκολο, τους τέσσερις μήνες είχα δουλειά στο γυμναστήριο. Έκανα ένα χειρουργείο και προσπαθώ να βρεθώ στην καλύτερη κατάσταση. Βελτίωσα πολλά κομμάτια και είμαι χαρούμενος που γύρισα στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με τη Λαμία: «Στο δεύτερο μέρος είχαμε την κατοχή, μας δυσαρεστεί ότι κάναμε ελάχιστες φάσεις. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, θα δούμε τι κάναμε λάθος και στο επόμενο φιλικό να βγάλουμε περισσότερες ευκαιρίες».

Για την προετοιμασία και αν η ομάδα είναι έτοιμη: «Πέρυσι το καλοκαίρι ήταν όλα καλά στα φιλικά και δεν ξεκινήσαμε καλά. Εμείς θέλουμε να νικάμε κάθε παιχνίδι. Στόχος μας την πρώτη αγωνιστική να είμαστε έτοιμοι και να πάρουμε το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα