Πετράκης: «Έχουμε ένα ομοιογενές σύνολο, είμαστε αισιόδοξοι»

Gazzetta team
Πετράκης: «Έχουμε ένα ομοιογενές σύνολο, είμαστε αισιόδοξοι»

bet365

Ο τεχνικός της Λαμίας έμεινε ικανοποιημένος μετά από τη φιλική νίκη επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι η ομοιογένεια του συνόλου είναι αυτό που θέλει να χαρακτηρίζει την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πετράκης στην κάμερα του PAO TV:

«Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό για την φιλοξενία. Είμαστε αισιόδοξοι, είδαμε πολλά θετικά πράγματα, αλλά και κάποιες αδυναμίες. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη λεπτομέρεια για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είχαμε καλή εικόνα, βρήκαμε τις φάσεις και από εδώ και πέρα προχωράμε», ανέφερε αρχικά.

Για την ομοιογένεια της Λαμίας: «Είναι ένα σπουδαίο στοιχείο σίγουρα που έχουμε παίκτες από την περσινή σεζόν. Αλλά έχουμε σπουδαίους παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Το σύνολο είναι ομοιογενές και αυτό είναι που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα