Γαλλικά media: «Ο Εμβιλά επικοινώνησε με τον Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό»! (vid)

Gazzetta team
Γαλλικά media: «Ο Εμβιλά επικοινώνησε με τον Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό»! (vid)

bet365

Γαλλικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως ο έμπειρος μέσος της Σεντ Ετιέν, Γιάν Εμβιλά μίλησε με τον Ματιέ Βαλμπουενά για να πάρει πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, εμπλέκοντάς τον έτσι με τους Πειραιώτες.
Στα 30 του χρόνια ο Γάλλος διεθνής μέσος (εξάρι και οκτάρι) Γιαν Εμβιλά που ανήκει στη Σεντ Ετιέν παραμένει ένα δυνατό όνομα με συμβόλαιο στα 2 και πλέον εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ένας παίκτης που έχει θητεία σε Ιταλία με Ίντερ και Αγγλία με Σάντερλαντ και έχει μεγάλη ζήτηση. Την περασμένη σεζόν ο Γιαν Εμβιλά είχε 33 ματς με 2 ασίστ (έπαιξε σε 27 ματς εξάρι, σε 2 οκτάρι και σε 3 στόπερ) και σύμφωνα με γαλλικά media και ρεπορτάζ ο έμπειρος χαφ επικοινώνησε με τον Βαλμπουενά για να αντλήσει πληροφορίες για τον Ολυμπιακό. Με αυτόν τον τρόπο τον συνδέουν με τους Πειραιώτες χωρίς να αναφέρεται κάτι παραπάνω σε αυτήν την φάση. Να θυμίσουμε πάντως πως από τη Σεντ Ετιέν ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει τον αριστερό μπακ Μιγκέλ Τράουκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα