ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
O’ Jogo: «Στην Πόρτο ο Ζαϊντού»

O’ Jogo: «Στην Πόρτο ο Ζαϊντού»

Πάει Πόρτο ο Ζαϊντού

Σε άλλες περιπτώσεις θα πρέπει να στραφεί ο Ολυμπιακός για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο Ζαϊντού θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Πόρτο.

Ο Ζαϊντού αποτελούσε βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την θέση του αριστερού μπακ και μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν καταθέσει και πρόταση στην Σάντα Κλάρα για την απόκτηση του 23χρονου άσου. 

Σύμφωνα όμως με πορτογαλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα της O’ Jogo, ο ποδοσφαιριστής μετακομίζει στην Πόρτο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Πόρτο και Σάντα Κλάρα συμφώνησαν σε όλα έναντι του ποσού των 4 εκατ. ευρώ.

Για τον λόγο αυτό ο Ζαϊντού δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της ομάδας του αφού υπήρχε συνάντηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ο Νιγηριανός άσος θα υποβληθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο στις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

«Ο Ολυμπιακός προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά τόσο ο παίκτης όσο και η Σάντα Κλάρα είχαν δώσει το λόγο τους στους πρωταθλητές Πορτογαλίας και δεν τον πήραν πίσω. Άλλωστε η Πόρτο ήταν η πρώτη ομάδα που είχε εκφράσει ενδιαφέρον και οι αμφιβολίες που είχε η Σάντα Κλάρα για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων λύθηκαν», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πλέον, στο λιμάνι θα πρέπει στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για τον παίκτη που θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.