Λίγκα: Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη για την επικύρωση της ομάδας του μπαράζ και την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Gazzetta team
Λίγκα: Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη για την επικύρωση της ομάδας του μπαράζ και την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

bet365

Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε Δ.Σ. για την προσεχή Δευτέρα, όπου θα επικυρωθεί η παρουσία της νικήτριας του μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα συζητηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 31/8/2020 στις 11:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:
Επικύρωση της 14ης ομάδας που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγ. περιόδου 2020-21 (ήτοι του νικητή των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη) – Ανακήρυξη ομάδας που προβιβάζεται / υποβιβάζεται μεταξύ των εν λόγω 2 ΠΑΕ. Εγγραφή μέλους στο συνεταιρισμό (για την περίπτωση που νικήτρια των αγώνων μπαράζ είναι η ομάδα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης).
Επίσης, την ίδια ημέρα, Δευτέρα 31/8/2020 και ώρα 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων Πρωταθλήματος Super League Interwetten.
2/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten.
3/ Έγκριση Κανονισμού Παρατηρητών.
4/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten.
5/ Θέματα Κυπέλλου Ελλάδας.
6/ Διάφορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα