Ένινγκ: «Περήφανος για τους παίκτες μου και το πως ανταποκρίθηκαν»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Περήφανος για τους παίκτες μου και το πως ανταποκρίθηκαν»

bet365

Ο Γερμανός τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στο φιλικό με την Σάλκε και τα συμπεράσματά του κυρίως σε ότι αφορά στους παίκτες του.
Ο Μίκαελ Ένινγκ είπε αρχικά: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με τους καλύτερους παίκτες τους. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, οι δύο ομάδες έδωσαν βάση στο τακτικό κομμάτι. Δεν μ’ ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι βάσει των ευκαιριών που είχαμε. Φάνηκε ότι έχουμε αρκετούς παίκτες οι οποίοι είναι υποψήφιοι για την αρχική ενδεκάδα. Θέλω οι παίκτες που έχω να είναι διαθέσιμοι να παίξουν σε αρκετές θέσεις πέρα από τη φυσική τους. Είχαμε την οργάνωση που θέλω να έχουμε στα παιχνίδια κι αυτό το στοιχείο κρατάω».
Ο Γερμανός προπονητής του Άρη δεν θέλησε να μιλήσει ατομικά για κάποιον παίκτη: «Προσωπικά μου αρέσει το ομαδικό πνεύμα που έχει η ομάδα, αυτό μ’ ενδιαφέρει, το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους», είπε και ρωτήθηκε για τη συζήτηση που είχε με τον προπονητή της Σάλκε. «Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, είμαστε φίλοι. Επαναλαμβάνω ότι είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, διότι ανταποκρίθηκαν σ’ ένα παιχνίδι απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο παρότι είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα μου είναι on fire. Ο προπονητής της Σάλκε μου ευχήθηκε καλή επιτυχία στη σεζόν». Σε ερώτηση για το ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας του, απάντησε: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα