«Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει ο Σολίς για την Κρήτη»

«Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει ο Σολίς για την Κρήτη»

Gazzetta team
«Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει ο Σολίς για την Κρήτη»

bet365

Στην Αργεντινή μεταδίδουν πως ο 26χρονος εξτρέμ θα ταξιδέψει σε μερικές ημέρες στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ
Παίκτη του ΟΦΗ χαρακτηρίζουν και σήμερα (27/8) τον Ναζαρένο Νταμιάνο Σολίς τα ΜΜΕ της Αργεντινής, αλλά οι νέες αναφορές πέρα από τον Ατλαντικό διαφοροποιούν τον χρόνο του δανεισμού του. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (26/8) γίνονταν λόγος πως ο 26χρονος εξτρέμ θα παραχωρηθεί δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς για 12 μήνες και το επόμενο καλοκαίρι οι Κρητικοί θα έχουν οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του, έναντι 500.000 δολαρίων ΗΠΑ. Ωστόσο οι αποψινές (27/8) λένε πως ο Σολίς θα γίνει κάτοικος «Γεντί Κουλέ» για 18 μήνες, ενώ διατηρούν το ίδιο buy out για λογαριασμό του ΟΦΗ.
Πάντως φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες, ο παίκτης θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «σενέισες» μέχρι το 2023 και μετά θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, κάτι που υπολογίζεται πως θα συμβεί, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Επειδή όμως προφανώς ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και σε μία μεταγραφική υπόθεση μπορούν να συμβούν τα πάντα, στο Ηράκλειο κρατούν, και καλά κάνουν, χαμηλούς τόνους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα