Άρης: Στα κανάλια Novasports το φιλικό παιχνίδι με τη Σάλκε

Άρης: Στα κανάλια Novasports το φιλικό παιχνίδι με τη Σάλκε

Gazzetta team
Άρης: Στα κανάλια Novasports το φιλικό παιχνίδι με τη Σάλκε

bet365

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο (28/8, 14:00) τη Σάλκε στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης και το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports.
Η αποστολή του Άρη ήδη βρίσκεται στην Αυστρία όπου θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα, το οποίο θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports. Αυτό κοινοποίησε το συνδρομητικό κανάλι με ανακοίνωσή του. «Σπουδαίο παιχνίδι, με αντίπαλο την γερμανική Σάλκε, θα δώσει ο Άρης σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας.Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των “κιτρίνων” απέναντι στους “βασιλικούς μπλε” της Bundesliga. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD, την υπηρεσία Nova Go αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr. Το παιχνίδι θα προβληθεί και σε μαγνητοσκόπηση την ίδια μέρα στις 22.00 από το Novasports2HD», αναφέρει η ενημέρωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα