OPAP ARENA-Μεταξάς: «Γαλλική εταιρία ζήτησε να αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης οι πυλώνες του γηπέδου»

OPAP ARENA-Μεταξάς: «Γαλλική εταιρία ζήτησε να αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης οι πυλώνες του γηπέδου»

Gazzetta team
OPAP ARENA-Μεταξάς: «Γαλλική εταιρία ζήτησε να αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης οι πυλώνες του γηπέδου»

bet365

Ο Αλέξανδρος Μεταξάς, ιδιοκτήτης της Ερμώνασσα, αποκάλυψε ότι εταιρία γαλλικών συμφερόντων έχει ζητήσει να αποτελέσει η κατασκευή των πυλώνων του γηπέδου της ΑΕΚ αντικείμενο μελέτης και παρουσίασης σε διεθνή συνέδρια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε πως πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και ψηφίστηκε η εναρμόνιση του καταστατικού με τον νέο νόμο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και ψηφίστηκε η εναρμόνιση του καταστατικού της εταιρίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018 όπως ισχύει και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο.

Ο νέος νόμος 4548/2018 αντικαθιστά πλήρως το νόμο 2190/1920 περί ανωνύμων εταιριών και σκοπός του είναι οι ρυθμίσεις να ανταποκρίνονται στο εμπορικό αναμενόμενο και να επιτυγχάνεται η απλοποίηση και η επιτάχυνση των διαδικασιών.

Παρέστησαν 210 μέτοχοι και οι πληρεξούσιοι αυτών αντιπροσωπεύοντας 2.148.874 μετοχές. Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο δικηγόρος κ. Παναγιώτης Ζαχόπουλος.

Εκ των ομιλητών στη Γενική Συνέλευση ήταν και ο μέτοχος Αλέξανδρος Μεταξάς, ιδιοκτήτης της εταιρίας Ερμώνασσα, που είναι ανάδοχος του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ο οποίος και ενημέρωσε αναλυτικά για την πορεία των εργασιών, μετά τα έργα για την αντιστήριξη, τις εκσκαφές και τον φέροντα οργανισμό που συνεχίζονται με το κτίριο των Μουσείων όπου η κατασκευή έχει φτάσει μέχρι την πλάκα οροφής του ισογείου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η κατασκευή στις σουίτες του γηπέδου.

Ο κ. Μεταξάς αποκάλυψε ότι εταιρία γαλλικών συμφερόντων έχει ζητήσει να αποτελέσει η κατασκευή των πυλώνων του γηπέδου αντικείμενο μελέτης και παρουσίασης σε διεθνή συνέδρια καθώς η τεχνογνωσία που ακολουθήθηκε δεν έχει εφαρμοστεί ξανά στη χώρα μας!

«Αυτή και πολλές ακόμα καινοτόμες εφαρμογές στην κατασκευή του έργου διδάσκονται πλέον στο ένατο εξάμηνο του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου», είπε ακόμα ο κ. Μεταξάς και κατέληξε:

«Το όραμα του κ. Μελισσανίδη και το μέγεθος του έργου δεν μετράται μόνο με τον όγκο που καταλαμβάνει. Σε αυτό το ξεχωριστό έργο συναντήθηκαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους όχι μόνο φίλοι της ομάδας, αλλά και πολλοί άνθρωποι, απόγονοι του Ελληνισμού της Ανατολής με το όραμα να κρατήσουν ζωντανές τις μνήμες, την ιστορία, τον πολιτισμό και την αγάπη για τις προγονικές πατρίδες. Μία τέτοια πόλη της Ανατολής ήταν η Ερμώνασσα και για αυτό θα είμαστε πάντοτε υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας σε αυτό το μοναδικό έργο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα