Σκέψεις για νέα πρόταση η Μαρσέιγ για Γιαννούλη

Gazzetta team
Σκέψεις για νέα πρόταση η Μαρσέιγ για Γιαννούλη

bet365

Δημοσίευμα από την Γαλλία αναφέρει πως η Μαρσέιγ κατέθεσε πρόταση για τον Γιαννούλη η οποία όμως απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει στην μεταγραφική λίστα των γαλλικών ομάδων με τις Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ να είναι αυτές που εξετάζουν πιο σοβαρά από όλες την περίπτωση του.

Σύμφωνα με την «lephoceen.fr», οι Φωκαείς κατέθεσαν πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον διεθνή αριστερό μπακ ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, μια πρόταση όμως η οποία έπεσε στο κενό αφού η απάντηση του Δικεφάλου του Βορρά ήταν αρνητική.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, η Μαρσέιγ δεν το βάζει κάτω και αναμένεται να επανέλθει με νέα πρόταση που θα είναι της τάξης των 4,5 εκατ. ευρώ προσφέροντας παράλληλα και ποσοστό μεταπώλησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα