Πογιάτος: «Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο»

Πογιάτος: «Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο»

Gazzetta team
Πογιάτος: «Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο»

bet365

Ο Ντάνι Πογιάτος, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμα χρόνο για να βρεθεί στο επίπεδο που τον θέλει...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του Panathinaikos TV:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα. Είμαστε σε μια προετοιμασίας βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και ξέραμε πως ενδεχομένως να έπεφτε λιγάκι το επίπεδο. Στην επίθεση ήμασταν πολύ καλοί, αλλά και στην άμυνα, αν εξαιρέσουμε ένα λάθος που έκανε ο Μακέντα, νομίζω ότι ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του: «Θα ήταν πρόβλημα αν έλεγα πως είμαι ικανοποιημένος, κάνουμε 14 μέρες προπονήσεις, σίγουρα χρειαζόμαστε τον χρόνο μας. Οι αγώνες μας βοηθάνε για να βγάλουμε συμπεράσματα, να δούμε τι μπορούν να προσφέρουν οι παίκτες. Χρειαζόμαστε τον χρόνο μας για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε, για να χτίσουμε στην επίθεση και στην άμυνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα