Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάν Λόπεθ (pic)

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάν Λόπεθ (pic)

Gazzetta team
Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάν Λόπεθ (pic)

bet365

Ο Κριστιάν Λόπεθ υπέγραψε το διετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Επίσημο χαρακτήρα απέκτησε η συμφωνία του Άρη με τον Κριστιάν Λόπεθ καθώς ο 31χρονος επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία μαζί του. Ο Ισπανός επιθετικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (24/8), χθες (25/8) υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, παράλληλα είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για επιμέρους όρους της συνεργασίας, υπέγραψε επίσης το συμβόλαιό του.

Ο έμπειρος Ισπανός επιθετικός πέρυσι «μοίρασε» τη σεζόν σε Εμιράτα και Ισπανία. Για την ακρίβεια, άρχισε τη σεζόν στη Χάτα με την οποία σε 12 αγώνες σημείωσε πέντε τέρματα και την ολοκλήρωσε με τη φανέλα της Λας Πάλμας όπου έπαιξε σε 10 αγώνες. Νωρίτερα, ο Λόπεθ «πέρασε» την καριέρα του σε Γαλλία και Ρουμανία, μάλιστα έφτιαξε το όνομά του με τη φανέλα της Λανς με την οποία αγωνίστηκε σε 71 παιχνίδια και σημείωσε 33 τέρματα. Είχε προηγηθεί η συνεργασία του με τη ρουμανική Κλουζ όπου 51 συμμετοχές σκόραρε 18 φορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού για τα επόμενα δύο χρόνια. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Cristian Lopez Santamaria, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός, που γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1989 στην πόλη Crevillent της Ισπανίας, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Cristian Lopez ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στην ισπανική Las Palmas".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα