Παναθηναϊκός: Τακτική από τον Πογιάτος

Παναθηναϊκός: Τακτική από τον Πογιάτος

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Τακτική από τον Πογιάτος

bet365

Ο Ισπανός προπονητής δούλεψε πολύ σε ανάπτυξη και κατοχή μπάλας στην απογευματινή προπόνηση του Τριφυλλιού. Ενοχλήσεις στην μέση ο Αϊτόρ.

Όπως το πρωί, έτσι και το απόγευμα ο Ντάνι Πογιάτος έκανε μάθημα ανάπτυξης παιχνιδιού και κατοχής μπάλας στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός προπονητής, έριξε ξανά βάρος στην τακτική, επιμένοντας αρκετά προκειμένου να εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» τη φιλοσοφία του. Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν πάλι σε δύο ομάδες των έντεκα, με τον προπονητή του Τριφυλλιού να εξηγεί βήμα προς βήμα τις επιθυμίες του.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενόχληση στη μέση ο Αϊτόρ και αποχώρησε. Αποφόρτιση ακολούθησε ο Καμπετσής και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα