«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Κάστανο»

«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Κάστανο»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Κάστανο»

bet365

Στην Ιταλία μετέδωσαν πως η Ενωση εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Κύπριου χαφ που ανήκει στη Γιουβέντους

Στο «κάδρο» της ΑΕΚ έβαλε τον Γρηγόρη Κάστανο η ιστοσελίδα «Τuttopescaracalcio». Οπως μετέδωσε σχετικά, η Ενωση εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Κύπριου χαφ που ανήκει στη Γιουβέντους και αγωνίστηκε πέρσι στην Πεσκάρα της Serie Β με τη μορφή του δανεισμού (26 συμμετοχές).

«Η Πεσκάρα κινδυνεύει να χάσει τον Κάστανο από τη Γιουβέντους. Η μεταγραφή ήταν κλεισμένη πριν από λίγες εβδομάδες αλλά δεν έχει επισημοποηθεί ακόμα και είναι πιθανό να ακυρωθεί, καθώς η ΑΕΚ που θα συμμετάσχει στο επόμενο Europa League εξετάζει τον Κύπριο μέσο», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως οκτάρι με μεγάλη ικανότητα τακτικής ανταπόκρισης ως εσωτερικός μέσος. Έχει αγωνιστεί (και) στο Βέλγιο και τη Ζούλτε Βάρεγκεμ το 2018 και το συμβόλαιό του με τη μεγάλη Κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου ολοκληρώνεται το 2022...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα