ΑΕΚ: Σε αναμονή για τη νέα πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο

ΑΕΚ: Σε αναμονή για τη νέα πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Σε αναμονή για τη νέα πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο

bet365

Δεν έφτασε ούτε το Σάββατο η νέα βελτιωμένη πρόταση της Αλ Νασρ για τον αρχηγό της ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται σε αναμονή. Πιθανό οι εξελίξεις να «τρέξουν» από Δευτέρα...

Η Αλ Νασρ τα τελευταία 24ωρα έχει ενημερώσει την ΑΕΚ ότι θα επανέλθει με νέα πρόταση για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου. Θυμίζουμε πως η ομάδα των Εμιράτων είχε αρχικά φτάσει την πρότασή της στα 3,5 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν κριθεί ικανοποιητικά από την πλευρά της Ένωσης.

Η νέα πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί από την Αλ Νασρ στην ΑΕΚ λέγεται ότι μπορεί να αγγίξει τα 4,3 ή και 4,5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ο σύλλογος από τα Εμιράτα είναι διατεθειμένος να δώσει ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον Μάνταλο που θα φτάνει με τα μπόνους το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, παρά την ενημέρωση της Αλ Νασρ από την Παρασκευή, η επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ δεν έφτασε ούτε το Σάββατο, με τους κιτρινόμαυρους να συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναμονή. Αυτήν την Κυριακή (23/8) για το Ισλάμ είναι μέρα αργίας και δεν είναι βέβαιο πως θα υπάρξει κινητικότητα. Συνεπώς οι όποιες εξελίξεις δεν αποκλείεται να πάνε πλέον από Δευτέρα.

Αυτό που μένει να φανεί πλέον (όταν η πρόταση φτάσει επίσημα στα γραφεία της ΑΕΚ) είναι αν θα ανέρχεται στο ύψος που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Ένωσης για την πώληση του αρχηγού της...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα