Παναθηναϊκός: Το πρώτο τρέιλερ του «ΠαναθηναϊκόςTV» για το φιλικό με Μαρκό (vid)

Παναθηναϊκός: Το πρώτο τρέιλερ του «ΠαναθηναϊκόςTV» για το φιλικό με Μαρκό (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Το πρώτο τρέιλερ του «ΠαναθηναϊκόςTV» για το φιλικό με Μαρκό (vid)

bet365

Το «ΠαναθηναϊκόςTV» κάνει πρεμιέρα με το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του «τριφυλλιού» και έφτιαξε και το πρώτο τρέιλερ για την αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά και ελεύθερα τόσο από τη διαδικτυακή πλατφόρμα, όσο και από την CosmoteTV.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μπει σε νέα εποχή στο τηλεοπτικό τοπίο και φορτσάρει, ανοίγοντας σήμερα το «ΠαναθηναϊκόςTV» με την ζωντανή και ελεύθερη μετάδοση του φιλικού παιχνιδιού με την Μαρκό.

Οι «πράσινοι» απάντησαν και στην NOVA στην ερώτηση που έκανε προς τον κόσμο για την παρακολούθηση των αναμετρήσεων της ομάδας και ετοιμάζεται πυρετωδώς πλέον για να είναι όλα σωστά και έτοιμα σήμερα το απόγευμα.

Το παιχνίδι θα κάνει σέντρα στις 18:30 και πέρα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του «ΠαναθηναϊκόςTV», θα μεταδοθεί ελεύθερα και από την CosmoteTV.

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ τα ποσά για την συνδρομή, αλλά και το κόστος της μεμονωμένης παρακολούθησης των αγώνων με το σύστημα PayPerView.

Διαβάστε περισσότερα για το «Παναθηναϊκός TV»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα