Παναθηναϊκός: Ο Σαβιέρ... φόρτωσε με γκολ τα δίχτυα! (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Σαβιέρ... φόρτωσε με γκολ τα δίχτυα! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Σαβιέρ... φόρτωσε με γκολ τα δίχτυα! (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν σε τρομερή κατάσταση, σκόραρε συνέχεια και αποθεώθηκε από τον Ντάνι Πογιάτος όταν βρήκε το πλεκτό με μία υπέροχη λόμπα!

Το... μενού της πρωινής προπόνησης του Παναθηναϊκού είχε αρκετά τελειώματα σε κατάσταση αντεπίθεσης και αριθμητικού πλεονεκτήματος κατά κύριο λόγο αλλά και 1vs1. Αυτός που με διαφορά ξεχώρισε για τις εκτελέσεις και την ευστοχία του, ήταν ο Σαβιέρ, ο οποίος κάνει μια εξαιρετική προετοιμασία.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν πραγματικά ασταμάτητος! Σημείωσε πάνω από 10 γκολ (όταν ο υπόλοιπος μέσος όρος των δημιουργικών ποδοσφαιριστών να ήταν το πολύ στο 3-4), έχοντας εξαιρετικές επιλογές απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στην άσκηση 3vs2. Μόλις ο Πογιάτος είχε ολοκληρώσει τις οδηγίες προς τους αμυνομένους, ο Σαβιέρ με μία υπέροχη λόμπα από πλάγια θέση, σκόραρε και τότε ο Ισπανός είπε: ᾽᾽Παιδιά σε κάποιες περιπτώσεις απλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Είναι απλά θέμα ποιότητας᾽᾽.

Ο 28χρονος άσος παρότι η μεταγραφή του δεν συνοδεύτηκε από τον ίδιο ενθουσιασμό και δημοσιότητα, όπως έγινε με τον Αϊτόρ και τον Βιγιαφάνιες, στις προπονήσεις δείχνει πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά στις επαφές με την μπάλα και αρχίζει να κερδίζει πόντους στην εκτίμηση του προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα