Παναθηναϊκός: Ανοιχτό για «ανατροπή» και παραμονή του Καμπετσή

Παναθηναϊκός: Ανοιχτό για «ανατροπή» και παραμονή του Καμπετσή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ανοιχτό για «ανατροπή» και παραμονή του Καμπετσή

bet365

Διαφορετική από την αρχικώς εμφανιζόμενη τροπή παίρνει το θέμα "Καμπετσή" στον Παναθηναϊκό μετά την εποικοινωνία των εκπροσώπων του με τον Τσάβι Ρόκα.

Προς... εκτόνωση οδεύει το θέμα του Αργύρη Καμπετσή και πολλά αναμένεται να ξεκαθαριστούν σε νεότερη επικοινωνία που θα έχουν αύριο (Τετάρτη, 19/8) οι εκπρόσωποί του με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα.

Η πλευρά του Τριφυλλιού θεωρούσε ότι ο Καμπετσής - παρότι είχε επιλεγεί από τον Ρόκα αντί του Περέα - ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό, διότι οι μάνατζέρς του είχαν πει ότι έψαχναν ομάδα στο εξωτερικό. Αυτό ενόχλησε τον Ρόκα και τον έφερε στο σημείο να ενημερώσει τον παίκτη ότι δεν θα αγωνιστεί στα φιλικά.

Η πλευρά του Καμπετσή (και κυρίως οι εκπρόσωποί του ) εκνευρίστηκαν όταν έμαθαν ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται στην πρώτη ομάδα και γι' αυτό επιχείρησαν να συνομιλήσουν με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Οι τόνοι έπεσαν, αλλά οριστικό δεν είναι τίποτα αυτή τη στιγμή. Ούτε το "μένει", ούτε το "φεύγει". Διότι πιθανότατα θα μείνει αν δεν βρεθεί ομάδα του εξωτερικού στην οποία θα έχει σημαντικότερο ρόλο και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Ιδωμεν από αύριο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα