Άρης: Ανταλλάσσει συμβόλαια με τον Κριστιάν Λόπεζ!

Άρης: Ανταλλάσσει συμβόλαια με τον Κριστιάν Λόπεζ!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ανταλλάσσει συμβόλαια με τον Κριστιάν Λόπεζ!

bet365

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κρίστιαν Λόπεζ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με σκοπό τη συνεργασία διάρκειας δύο χρόνων.

Άρης και Κριστιάν Λόπεζ δείχνουν να βρίσκουν σημείο ταύτισης στο οικονομικό αλλά και σε επιμέρους όρους συνεργασίας καθώς ήδη βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων για την πιστοποίηση της συμφωνίας τους. Αυτή προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων κι αν δεν υπάρξει εμπλοκή της τελευταίας στιγμής, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η επισημοποίηση της συμφωνίας και από τις δύο πλευρές. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Άρης ουσιαστικά θα προσθέσει στο ρόστερ του μία από τις βασικές επιλογές του για την κορυφή της επίθεσης καθώς ο 31χρονος Ισπανός ήταν από τους στόχους της ομάδας. Για την ακρίβεια, ο Άγγελος Χαριστέας βρισκόταν σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη από την περασμένη άνοιξη, ενώ η περίπτωσή του τον είχε απασχολήσει και τον Ιανουάριο του 2020 έως ότου έρθει η ποινή απαγόρευσης μεταγραφής και ακυρώσει κάθε μεταγραφικό πλάνο.

Ο «ΔΙΨΗΦΙΟΣ» ΛΟΠΕΖ

Κύριο χαρακτηριστικό του Κριστιάν Λόπεζ είναι το γκολ κι αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από το γεγονός ότι είχε διψήφιο αριθμό τερμάτων σε κάθε αγωνιστική περίοδο στην τελευταία πενταετία, πλην της τελευταίας. Φέτος «μοίρασε» τη χρονιά σε Χάτα και Λας Πάλμας. Για την ακρίβεια, η ομάδα των Εμιράτων του πρόσφερε μεγάλο συμβόλαιο το οποίο δεν θα μπορούσε να αρνηθεί, σημείωσε πέντε τέρματα σε 12 αγώνες, αλλά τον περασμένο Γενάρη ήταν να επιστρέψει στο «πραγματικό» ποδόσφαιρο και μετακόμισε στη Λας Πάλμας. Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια δίχως να είχε βασικό ρόλο.

Ο Ισπανός «έχτισε» το όνομά του μέσα από την παρουσία ενάμιση έτους διετία (2016-18) στη Λανς με την οποία αγωνίστηκε σε 71 παιχνίδια και σημείωσε 33 τέρματα. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2018, ο Άρης είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, αλλά η απαίτηση ενός συμβολαίου 500.000 ευρώ, ουσιαστικά απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας. Πριν τη Λανς, προηγήθηκε η συνεργασία με την Κλουζ η οποία μάλιστα εξέφρασε ενδιαφέρον για να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ της. Συνολικά μέτρησε 51 συμμετοχές και 18 γκολ με τη ρουμανική ομάδα στην οποία έπαιξε από τον Αύγουστο του 2015 έως και τον Γενάρη του 2017. Πέρασε επίσης και από τη νησί καθώς συνεργάστηκε με τις Σριούσμπερι, Χάντσερσφιλντ δίχως όμως να διακριθεί στην Championship.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα