Ολυμπιακός: Προσπαθεί να ξαναβάλει στον σωστό δρόμο το θέμα του συμβολαίου του Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός: Προσπαθεί να ξαναβάλει στον σωστό δρόμο το θέμα του συμβολαίου του Γκιγιέρμε

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Προσπαθεί να ξαναβάλει στον σωστό δρόμο το θέμα του συμβολαίου του Γκιγιέρμε

bet365

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βάλει σε νέα και σωστή βάση το ζήτημα του νέου συμβολαίου του Γκιγιέρμε και υπάρχουν ενδείξεις πως μπορεί να τα καταφέρει.
Στον Ολυμπιακό αυτής της διετίας και όλο το κέντρο να φύγει ο Γκιγιέρμε πρέπει να μείνει στην θέση του. Ο Βραζιλιάνος ακόμα και σε μία μέτρια ή κακή του μέρα είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός και επιδραστικός χαφ των Πειραιωτών. Το θέμα του νέου συμβολαίου του, που είχε... κολλήσει είχε φέρει στην επιφάνεια σειρά ρεπορτάζ από το εξωτερικό κυρίως από τη Ρωσία τα οποία διέψευσε τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η πλευρά του παίκτη μέσω του εκπροσώπου του.
Επειδή και ο ίδιος ο Ολυμπιακός καταλαβαίνει πολύ καλά το πόσο σημαντικός είναι ο Γκιγιέρμε προσπαθεί σοβαρά να ξαναβάλει σε καλό και σωστό δρόμο το θέμα του νέου συμβολαίου του έμπειρου μέσου του. Επίσης υπάρχουν ενδείξεις και πληροφορίες πως έχει σημαντικές πιθανότητες να τα καταφέρει. Εφόσον ο Γκιγιέρμε κλείσει με νέο συμβόλαιο πάντως θα είναι μία από τις πιο σημαντικές εσωτερικές μεταγραφές για φέτος στην ομάδα του Μαρτίνς. Σε πρώτη φάση ως γνωστόν υπήρξε απόσταση των δύο πλευρών στο οικονομικό όμως ο Γκιγιέρμε δεν είναι περίπτωση Ομάρ καθώς και οι πρωταθλητές Ελλάδας τον αξιολογούν σε πολύ υψηλό επίπεδο (για την... ιστορία ο Ομάρ ζητούσε ως ετήσιο συμβόλαιο λίγο πιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ και πιο κοντά στο 1.3 με 1.4 και ο Ολυμπιακός του έδινε 1 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους). Στον Ολυμπιακό ο Γκιγιέρμε έχει 79 συμμετοχές με 11 γκολ και 4 ασίστ και έχει πάρει ένα πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα