Ολυμπιακός: Ο Ραφίνια αποχαιρέτησε και τους οπαδούς της Φλαμένγκο

Ολυμπιακός: Ο Ραφίνια αποχαιρέτησε και τους οπαδούς της Φλαμένγκο

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ο Ραφίνια αποχαιρέτησε και τους οπαδούς της Φλαμένγκο

bet365

Ο Ραφίνια μετά την συνέντευξη Τύπου αποχαιρέτησε τους φίλους της Φλαμένγκο και στα social media πριν πετάξει για Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Πρώτα είχαμε την συνέντευξη Τύπου των ανθρώπων της Φλαμένγκο. Μετά ήρθε και η ανακοίνωση από τον βραζιλιάνικο σύλλογο πως ο Ραφίνια θα αποχωρήσει από την ομάδα γιατί συμφώνησε με τον Ολυμπιακό.

Και την Δευτέρα είχαμε το αντίο του Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος έβαλε τα κλάματα στην δική του συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια τον αποχαιρέτησαν και οι συμπαίκτες του με τραγούδια.

Ομως δεν ήταν το μοναδικό του αντίο. Λίγο αργότερα μ' ένα συγκινητικό ποστάρισμα στα social media αποχαιρέτησε και τους φιλάθλους της ομάδας.

«Καληνύχτα κοκκινόμαυρο έθνος!!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς με τόσα πολλά επιτεύγματα, και να πω ότι κάνετε τη διαφορά. Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου, και λέω ότι χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό, σε ολόκληρη την επαγγελματική μου καριέρα. Αυτή είναι η στοργή μου και το ευχαριστώ μου. Υπήρχαν τόσες πολλές στιγμές χαράς και αυτό θα πάρω μαζί μου...!
Σε ευχαριστώ Φλαμένγκο που μου επέτρεψες να ζήσω αυτό το όνειρο, μόνο όσοι φοράνε την ιερή φανέλα ξέρουν τι σημαίνει αυτό...!!!
Σε ευχαριστώ για όλα. Μια φορά Φλαμένγκο, πάντα Φλαμένγκο
», έγραψε στο Facebook.

Δείτε το ποστάρισμά του

Boa noite, Nação Rubro-Negra!!!! Gostaria de agradecer a todos vocês pelo apoio durante esse ano de tantas conquistas, e...

Δημοσιεύτηκε από Rafinha Official στις Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα