Μώραλης για Θεοδωρίδη: «Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα!» (pic)

Μώραλης για Θεοδωρίδη: «Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα!» (pic)

Gazzetta team
Μώραλης για Θεοδωρίδη: «Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα!» (pic)

bet365

Ο Γιάννης Μώραλης είπε τον δικό του αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Ο Σάββας θεοδωρίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και ο Γιάννης Μώραλης τον αποχαιρέτησε με ανάρτηση του

Σήμερα αποχαιρετάμε με θλίψη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν πραγματικό «θρύλο» τον Σάββα Θεοδωρίδη. Έναν γνήσιο Ολυμπιακό, ο οποίος συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με την ομάδα που λάτρευε. Αφιέρωσε τη ζωή του στον Ολυμπιακό, υπηρετώντας τον με πάθος από όλες τις θέσεις: ως τερματοφύλακας, ως αντιπρόεδρος της ομάδας, ως γενικός αρχηγός, ως επίτιμος πρόεδρος, μα περισσότερο απ’ όλα ως ο μεγαλύτερος οπαδός της.
Αποτέλεσε για πολλές δεκαετίες την ψυχή της ομάδας. Τον γνώρισα μικρό παιδάκι καθώς υπήρξε φίλος του πατέρα μου και είχα την τιμή να συνυπάρξουμε μαζί στον Ολυμπιακό για περισσότερα από 20 χρόνια. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για όσα μας δίδαξε με το ήθος και την προσωπικότητά του.

Μεγάλη η χαρά που μας προσέφερες να βρίσκεσαι κοντά μας ως το τέλος, αγέρωχος και χαρούμενος, παρά την επιβαρυμένη σου υγεία, στην απονομή του 45ου Πρωταθλήματος της ομάδας μας και να δώσεις την ευκαιρία στον ηγέτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη να σε τιμήσει όπως σου άξιζε.

Θερμά συλλυπητήρια στον Θόδωρο, τον Δημήτρη και όλους τους συγγενείς και οικείους του. Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα!

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα