Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Θεοδωρίδη

Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Θεοδωρίδη

Gazzetta team
Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Θεοδωρίδη

bet365

Οι ομάδες αλλά και οι οργανισμοί του ελληνικού ποδοσφαίρου «αποχαιρετούν» τον εκλιπόντα μέσω ανακοινώσεων που εκδίδουν
Η απώλεια του Σάββα Θεοδωρίδη σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πολλές ομάδες ή φορείς εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατό του.
Η Super League με ανακοίνωσή της ανέφερε πως «σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει γράψει τη δική του ιστορία για δεκαετίες, τόσο ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, όσο και ως διοικητικός του παράγοντας και με την αγάπη για την ομάδα του και το ποδόσφαιρο, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του».
Ο Λευτέρης Αυγενάκης τιτίβισε γράφοντας: «Σκορπά θλίψη η απώλεια του Σάββα Θεοδωρίδη, του αιώνιου έφηβου του Ολυμπιακού με την ατόφια κι αφτιασίδωτη αγάπη για τον Θρύλο του.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε ένα κομμάτι του, τον πιστό φύλακα για 70 χρόνια. Θερμά συλλυπητήρια στην αθλητική του οικογένεια και στους οικείους του».
Η Ξάνθη σχολίασε: «Το Δ.Σ. του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ και ο κ. Χρήστος Πανόπουλος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη όπως και στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Υπήρξε ένας άνθρωπος που υπηρέτησε για δεκαετίες ολόκληρες πιστά την ιδέα του Ολυμπιακού όσο λίγοι. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Το ΑΠΟΕΛ από την πλευρά του τον «αποχαιρέτησε» μέσω των social media.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ατρόμητος. «Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη που σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» τις τελευταίες μέρες και σήμερα το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε ότι «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη».

Η ΑΕΛ από την πλευρά της έγραψε: «Κορυφαία περίπτωση γνησίου ποδοσφαιρανθρώπου, καθώς υπηρέτησε με πρωτόγνωρο πάθος την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, ως παίκτης, διοικητικός παράγοντας και τελευταία ως επίτιμος πρόεδρος.

Πολλές φορές οι ενέργειές του προκάλεσαν αντιδράσεις, ωστόσο ουδέποτε κανείς αμφέβαλλε για την αγνότητά του, ακόμη κι όταν το οπαδικό στοιχείο υπερτερούσε των προθέσεών του. Σε κάθε περίπτωση, ο Σάββας Θεοδωρίδης, υπήρξε θρύλος για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, σεβόμενη τις κορυφαίες προσωπικότητες, ειδικά εκείνες που συνδύασαν με μοναδικό τρόπο το ποδόσφαιρο με την επιστήμη, αποχαιρετά ως θρύλο τον Σάββα Θεοδωρίδη και συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αρχιπιστός στρατιώτης της οποίας υπήρξε για 7 σχεδόν δεκαετίες».
Ο Παναιτωλικός σχολίασε ότι «Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη, ενός ανθρώπου του αφιέρωσε τη ζωή του με πάθος στο ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Απευθύνουμε στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα