«Ο Χνιντ έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, είναι ο καλύτερος αμυντικός στην Τυνησία» (vid)

«Ο Χνιντ έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, είναι ο καλύτερος αμυντικός στην Τυνησία» (vid)

«Ο Χνιντ έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, είναι ο καλύτερος αμυντικός στην Τυνησία» (vid)

bet365

Ο Τυνήσιος δημοσιογράφος Ιλιές Μπεν Σαλάχ μίλησε στο gazzetta.gr για τον 23χρονο στόπερ, Νασίμ Χνιντ που βρίσκεται ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ. «Είναι πολύ δυνατός, αν τον εμπιστευτεί ο Καρέρα θα τα καταφέρει στην ΑΕΚ».

Τον διάδοχο του Γιασίν Μεριά στη Σφαξιέν, Νασίμ Χνιντ έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ με τους Τυνήσιους να επιμένουν πως η μεταγραφή του 23χρονου στόπερ έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο ύψους 1.90, Χνιντ έχει εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της χώρας του δύο φορές, ενώ κατέγραψε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 με τους Τυνήσιους να κάνουν λόγο για έναν δυναμικό στόπερ, ο οποίος διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία για να κάνει καριέρα στην Ευρώπη.

Ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Diwan FM, Ιλιές Μπεν Σαλάχ σκιαγράφησε το προφίλ του Τυνήσιου διεθνή χαρακτηρίζοντας τον ως τον κορυφαίο αμυντικό στο πρωτάθλημα της βορειοαφρικανικής χώρας.

«Είναι ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα Τυνησίας. Mαζί με τον συμπαίκτη του Χανί Αμαμού συνθέτουν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο στην Σφαξιέν. Ο Χνιντ φημίζεται για την φυσική του δύναμη. Είναι πολύ δυνατός και σκληροτράχηλος με έφεση στο ψηλό παιχνίδι. Αποτελεί τον ηγέτη της Σφαξιέν μολονότι είναι μόλις 23 ετών. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τον Γιασίν Μεριά, ο οποίος στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο Χνιντ κλήθηκε στην εθνική Τυνησίας στο τελευταίο Κόπα Άφρικα και μάλιστα αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τη Νιγηρία. Η άποψη μου είναι πως θα τα καταφέρει στην ΑΕΚ, αρκεί ο Καρέρα να δείξει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του και να του δώσει ευκαιρίες.

Θα χρειαστεί ασφαλώς μια περίοδο προσαρμογής, αλλά είναι ποδοσφαιριστής, ο οποίος διαθέτει πάθος, αποφασιστικότητα και δεν διστάζει να βάλει τα πόδια του στη 'φωτιά'. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του και θεωρώ πως τούτη είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγωνιστεί στην Ευρώπη προκειμένου να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο».

Δείτε τον Χνιντ εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα