Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιμς Τζέγκο

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιμς Τζέγκο

Gazzetta team
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιμς Τζέγκο

bet365

Η συμφωνία του Άρη με τον Τζέιμς Τζέγκο απέκτησε επίσημο χαρακτήρα καθώς η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτησή του με συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο λόγος της καθυστέρησης επισημοποίησης της συνεργασίας είχε να κάνει με ένα έγγραφο που απαιτούταν να στείλει η Αούστρια Βιέννης στην ΠΑΕ Άρης. Οι Αυστριακοί το έπραξαν σήμερα (17/8) το πρωί και στη συνέχεια η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία αναφέροντας ότι…

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του James Alexander Jeggo, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο 28χρονος διεθνής Αυστραλός μέσος, που γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1992 στη Βιέννη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο James Jeggo την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στην Austria Wien». Βέβαια, ο Αυστραλός μέσος λειτουργούσε ως παίκτης του Άρη, με δική του πρωτοβουλία εξάλλου ενσωματώθηκε στην αποστολή η οποία από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Τζέιμς Τζέγκο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αυστραλία για να ακολουθήσει μια τετραετία στην Αυστρία. Με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς έπαιξε σε 73 αγώνες και είχε ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ μέτρησε 55 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ με την Αούστρια Βιέννης. Ο 28χρονος μέσος είναι διεθνής με την εθνικής Αυστραλίας και πέτυχε αυτό που κανείς δεν φανταζόταν δεδομένων των σοβαρών προβλημάτων υγείας που είχε αντιμετωπίσει στην εφηβεία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα