Παίζει του Χνιντ για την Α.Ε.Κ. που έγραψαν στην Τυνησία (vid)

Παίζει του Χνιντ για την Α.Ε.Κ. που έγραψαν στην Τυνησία (vid)

Γιώργος Τσακίρης
Παίζει του Χνιντ για την Α.Ε.Κ. που έγραψαν στην Τυνησία (vid)

bet365

Ο διεθνής Τυνήσιος μπακ, για τον οποίο υπάρχουν ρεπορτάζ στην πατρίδα του, είναι όντως μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΚ για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς της.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τυνησία η ΑΕΚ φέρνει την Δευτέρα στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές τον 23χρονο διεθνή Τυνήσιο σέντερ μπακ, Νασίμ Χνιντ. Ο Χνιντ ανήκει στην Σφαξιέν, ομάδα από την οποία είχε αγοράσει ο Ολυμπιακός τον Μεριά και σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα η ομάδα του είχε απορρίψει πρόταση 700.000 ευρώ του ΠΑΟΚ. Το δημοσίευμα της tunisienumerique αναφέρει πως υπάρχει ακόμη διαφορά στο οικονομικό μεταξύ ΑΕΚ και Σφαξιέν αφού οι Τυνήσιοι θέλουν 800.000 ευρώ και η ΑΕΚ δίνει 600.000.
Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta όντως η περίπτωσή του Χνιντ παίζει για την ΑΕΚ. Είναι ένας παίκτης που απασχολεί για την ενίσχυση της άμυνάς της και είναι μία από τις εναλλακτικές που έχουν οι Ίβιτς και Καρέρα. Ο Χνιντ έχει παίξει 16 ματς στην χρονιά που μας πέρασε και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Από την άλλη πάντα θα μένει ανοιχτό να αποκτηθεί και ο Όγκνιεν Βράνιες εφόσον ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την Αντερλεχτ που δεν τον υπολογίζει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα