«Ο ΟΦΗ είναι στις βασικές επιλογές του χαφ Κριστάλντο»

«Ο ΟΦΗ είναι στις βασικές επιλογές του χαφ Κριστάλντο»

Gazzetta team
«Ο ΟΦΗ είναι στις βασικές επιλογές του χαφ Κριστάλντο»

bet365

Οι Αργεντίνοι αποκαλύπτουν το προχωρημένο ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον κεντρικό χαφ, Φράνκο Κριστάλντο, που ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς.
Η Ole κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 24χρονο κεντρικό χαφ Φράνκο Κριστάλντο (παίζει οκτάρι, εξάρι και έξω δεξιά στο κέντρο) που ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Σέντραλ Κόρντομπα (το 2019-2020 είχε 18 συμμετοχές). Με βάση το ρεπορτάζ ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του και θα τον φέρει στο Ηράκλειο για τα επόμενα δύο χρόνια. Το σχετικό ρεπορτάζ σημειώνει μεταξύ άλλων πως ο «ΟΦΗ είναι στις βασικές επιλογές του χαφ Κριστάλντο.
Ο ΟΦΗ είναι μια από τις πιο κυριότερες επιλογές για να αγωνιστεί δανεικός εκεί για τα επόμενα δύο χρόνια. Έως τώρα δεν έχει κλείσει και ακόμα προπονείται με την δεύτερη ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα