Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Κριστιάν Γκανέα (vid)

Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Κριστιάν Γκανέα (vid)

Gazzetta team
Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Κριστιάν Γκανέα (vid)

bet365

Επίσημο χαρακτήρα απέκτησε η συμφωνία του Άρη με τον Κριστιάν Γκανέα καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του με συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Κριστιάν Γκανέα. Η συμφωνία με τον 28χρονο διεθνή Ρουμάνο αμυντικό ήταν δεδομένη, σήμερα (14/8) έφτασε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους εκπροσώπους του για την υπογραφή των συμβολαίων αλλά και τη διευθέτηση όλων των τυπικών διαδικασιών και στην συνέχεια η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Cristian Ganea. Ο 28χρονος διεθνής Ρουμάνος πλάγιος αμυντικός, που γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1992 στην πόλη Bistrita, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Cristian Ganea, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της RCD Mallorca και ανήκε στην Athletic Bilbao, ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Ρουμανία με τη φανέλα της FC Viitorul Constanta», αναφέρει η ανακοίνωση των «κίτρινων».

Ο Κριστιάν Γκανέα αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα της Βιτορούλ (στο πλαίσιο δανεισμού από την Αθλέτικ Μπιλμπάο όπου σε σύνολο 10 αγώνες σημείωσε ένα γκολ. Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 έπαιξε σε δύο παιχνίδια με την Αθλέτικ για να ακολουθήσει ο δανεισμός του στη Νουμάνθια με την οποία μέτρησε 17 συμμετοχές. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο (από την οποία προσφάτως αποδεσμεύτηκε) τον απέκτησε από τη Βιτορούλ με την οποία έπαιξε σε 105 αγώνες σκοράροντας 10 γκολ ενώ μοίρασε και 13 ασίστ στο διάστημα 2015-2018.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα