Ολυμπιακός: «Οριστικοποιείται την Δευτέρα η μεταγραφή του Τράουκο»

Ολυμπιακός: «Οριστικοποιείται την Δευτέρα η μεταγραφή του Τράουκο»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Οριστικοποιείται την Δευτέρα η μεταγραφή του Τράουκο»

bet365

Στην Γαλλία επιμένουν για το επικείμενο deal του Ολυμπιακού για τον Μιγκέλ Τράουκο και ότι η συμφωνία θα... σφραγιστεί την Δευτέρα.
Ειδικότερα ρεπορτάζ του foot-sur7 επισημαίνει πως η συμφωνία θα κλείσει με ένα ποσό λίγο πιο κάτω από 2 εκατ. ευρώ ή το πολύ στα 2.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ραϊσά Σιμπλισιό οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών (των δύο ομάδων) συνεχίζονται. Τα γαλλικά ρεπορτάζ σημειώνουν πως την Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Περουβιανού διεθνούς αριστερού μπακ στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Μιγκέλ Τράουκο ήταν εξαρχής στους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για την θέση του αριστερού μπακ, εκεί όπου αναφέρονται ως εναλλακτικές επιλογές ο Χολέμπας και ο Κούτρης (ο οποίος Κούτρης πάντως θα είναι έτοιμος μες στον Σεπτέμβριο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα