Ινσούα: «Στην ΑΕΚ αξίζει να κατακτά τίτλους, πρώτος στόχος το Κύπελλο»! (vid)

Ινσούα: «Στην ΑΕΚ αξίζει να κατακτά τίτλους, πρώτος στόχος το Κύπελλο»! (vid)

Gazzetta team
Ινσούα: «Στην ΑΕΚ αξίζει να κατακτά τίτλους, πρώτος στόχος το Κύπελλο»! (vid)

bet365

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, προχώρησε ο Εμανουέλ Ινσουά, ο οποίος από την Πέμπτη (13/08) ανήκει κι επίσημα στο δυναμικό της Ενωσης.

Ο 29χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, την Πέμπτη (13/08) βρέθηκε με τον ατζέντη αδερφό του στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Δικέφαλο Αετό το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μιλώντας στην κάμερα του AEK TV, ο Εμανουέλ Ινσούα αναφέρθηκε στο πόσο χαρούμενος είναι που ανήκει στους «κιτρινόμαυρους» και στους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπαθούσαμε με τον ατζέντη μου και με τους ανθρώπους της ομάδας να φτάσουμε σε μια συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται και έπειτα από μερικές μέρες συζητήσεων φτάσαμε σε ένα καλό ντιλ. Είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ. Τώρα ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση με τους συμπαίκτες μου και να τους συναντήσω όλους.

Υπέγραψα για τρία χρόνια και αυτό που αξίζει στην ΑΕΚ είναι να κατακτά τίτλους και να παλεύει πάντα για την κορυφή. Τώρα έχουμε σύντομα έναν μεγάλο στόχο, στο Κύπελλο, οπότε αυτός είναι ο πρώτος με μεγάλο κίνητρο να τον κατακτήσουμε και μετά να κερδίσουμε κι άλλους τίτλους.

Προσπαθώ πάντα να μιλάω στο γήπεδο και να τους κάνω χαρούμενους (σ.σ. τους οπαδούς). Ξέρω ότι είναι φανταστικοί οπαδοί στην Ελλάδα, οπότε θα προσπαθήσω να παλέψω στο γήπεδο για να κατακτήσουμε τίτλους και να τους κάνουμε χαρούμενους για πολλά χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα