Ολυμπιακός: Εκλεισε τον Ραφίνια

Ολυμπιακός: Εκλεισε τον Ραφίνια

Αντώνης Σαούλης
Ολυμπιακός: Εκλεισε τον Ραφίνια

bet365

Ο Ολυμπιακός θα είναι η επόμενη ομάδα του Ραφίνια! Οι Βραζιλιάνοι αποκάλυψαν κάθε λεπτομέρεια του 35χρονου μπακ ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Συνέντευξη Τύπου σήμερα ο σύλλογος...

Ο επτάκις πρωταθλητής Γερμανίας και κάτοχος του Champions League αναμένεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού! Ο Ραφίνια (περί ου ο λόγος) αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» μιας και σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους η υπόθεση έχει τελειώσει! Αρνητικά για την Φλαμένγκο, θετικά για τον Ολυμπιακό!

Χθες το βράδυ έγινε γνωστό πως ο Ραφίνια δέχτηκε νέα πρόταση από τον Ολυμπιακό και θα έκανε συζήτηση με τους ανθρώπους της Φλαμένγκο. Τα ξημερώματα της Τρίτης οι πληροφορίες από την Βραζιλία ήθελαν την μεταγραφή να έχει τελειώσει με τους ερυθρόλευκους!

«Ο Ραφίνια αρνήθηκε την πρόταση της Φλαμένγκο και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τον Ολυμπιακό», ήταν ο τίτλος σε αρκετές βραζιλιάνικες ιστοσελίδες.

Μάλιστα, είχαν και λεπτομέρειες. «Την Πέμπτη, ο δεξιός μπακ ενημέρωσε την διοίκηση της Φλαμένγκο ότι δέχθηκε την πρόταση του ελληνικού συλλόγου και φεύγει από την ομάδα», έγραφαν και πήγαν το ρεπορτάζ κι ένα βήμα παραπάνω.

«Μέχρι και τους συμπαίκτες του αποχαιρέτησε στην προπόνηση σ' ένα συγκινητικό αντίο. Ο Ραφίνια θα ταξιδέψει στην Αθήνα τις επόμενες μέρες και θα υπογράψει συμβόλαιο μετά τις ιατρικές εξετάσεις».

Οσο για την πρόταση; «Ο Ραφίνια δέχθηκε μία τέτοια πρόταση που ήταν αδύνατο να αρνηθεί. Ο δεξιός μπακ είναι ελεύθερος για ομάδες του εξωτερικού και θα αυξήσει τον μισθό του σχεδόν τρεις φορές από όσα έπαιρνε στην Φλαμένγκο», έγραφαν οι Βραζιλιάνοι οι οποίοι αποκάλυπταν πως οι άνθρωποι της Φλαμένγκο έκαναν την ύστατη προσπάθειά τους για να τον μεταπείσουν.

«Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκο Μπραζ έκανε μια τελευταία προσπάθεια για να τον μεταπείσει. Μίλησε με τον παίκτη αλλά δεν του άλλαξε γνώμη. Το θέλω του Ραφίνια ήταν να φύγει για την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα