Φιλική νίκη (2-1) του Ατρόμητου επί του Βόλου (vid)

Gazzetta team
Φιλική νίκη (2-1) του Ατρόμητου επί του Βόλου (vid)

bet365

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στο δεύτερο καλοκαιρινό τεστ προετοιμασίας και των δύο ομάδων
Με σκορ 2-1 επικράτησε σήμερα (13/8) ο Ατρόμητος του Βόλου, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Πανθεσσαλικό. Που ήταν για αμφότερες τις ομάδες το δεύτερο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Ντεντάκη, Μήτογλου, Κολόμπο, Φεράρι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσοκάνη, Ριένστρα στον άξονα, τους Λουντεβάλ, Μπαριέντος, Γκουαροτσένα μεσοεπιθετική τριπλετα και τον Γέντρισεκ στην κορυφή της επίθεσης.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν Θεοδωράκη κάτω από τα γκολπόστ,τους Γκάλο, Ρισβάνη, Στρούγγη στα στόπερ, τον Νταβιώτη δεξιό μπακ-χαφ, τον Κιβρακίδη αριστερό, τους Χαρίση, Ούμπιδες στον άξονα, τους Μανούσο, Ραμπέγιο στα άκρα και τον Βέλλιο στο «9».
Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 14' με τον Μανούσο και οι δύο ομάδες είχαν μέχρι την ανάπαυλα 2-3 καλές στιγμές. Στις αρχές του δεύτερου μισού ο Ατρόμητος έδειξε ένα κλικ πιο απειλητικός, όμως ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κρητικό στο 76'. Ωστόσο λίγο αργότερα ο Γούτας με κεφαλιά σε στατική μπάλα (79'), χάρισε τη φιλική νίκη στους φιλοξενούμενους. Οι οποίοι μετά τον αγώνα πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τη βάση τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα