Άρης: Πρόσκληση για φιλικά παιχνίδια από Βαλένθια, Άλκμααρ

Άρης: Πρόσκληση για φιλικά παιχνίδια από Βαλένθια, Άλκμααρ

Gazzetta team
Άρης: Πρόσκληση για φιλικά παιχνίδια από Βαλένθια, Άλκμααρ

bet365

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης έφτασαν επίσημες προσκλήσεις από τις Βαλένθια, Αλκμάαρ για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων αλλά οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να ανταποκριθούν λόγω της κατάστασης που έχει προκαλέσει η έξαρση του κορoνοϊού.

Η πανδημία του κορoνοϊού άλλαξε άρδην την καθημερινότητα κάθε ζωντανού οργανισμού, σ’ αυτούς εντάσσεται και μια ομάδα ποδοσφαίρου. Λόγω των συνθηκών, ο Άρης… έμεινε Ελλάδα για την πραγματοποίηση της προετοιμασίας του και ήδη βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Είναι ξεκάθαρο ότι φέτος η προετοιμασία δεν θα θυμίζει σε πολλά τις αντίστοιχες των προηγούμενων ετών κι αυτό έχει να κάνει κυρίως με το επίπεδο δυσκολίας που υπάρχει στην εύρεση αντιπάλων για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων ουσίας. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε επαφές με ομάδες της Superleague 1 ούτως ώστε να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες φιλικές αναμετρήσεις, καθώς δεν έχουν τη δυνατότητα του ταξιδιού στο εξωτερικού λόγω της έξαρσης του κορoνοϊού.

Για τον ίδιο λόγο, μοιάζει αδύνατο να ανταποκριθούν στις επίσημες προσκλήσεις που δέχθηκαν από Βαλένθια και Άλκμααρ για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Στον Άρη δέχθηκαν με χαρά αυτές τις προσκλήσεις, προφανώς αποδεικνύουν ότι ο σύλλογος ανακτά σιγά-σιγά το επίπεδο αναγνωρισιμότητας που είχε στο παρελθόν, αλλά με την έντονη διασπορά του κορoνοϊού, είναι αδύνατο να τις κάνουν αποδεκτές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα