Oλυμπιακός: Ο Τράουκο αποκλείστηκε από το σημερινό φιλικό της Σεντ Ετιέν με τη Ρεν

Gazzetta team
Oλυμπιακός: Ο Τράουκο αποκλείστηκε από το σημερινό φιλικό της Σεντ Ετιέν με τη Ρεν

bet365

O προπονητής της Σεντ Ετιέν άφησε εκτός αποστολής τον Μιγκέλ Τράουκο ενόψει του σημερινού σημαντικού φιλικού της Σεντ Ετιέν εναντίον της Ρεν, χωρίς ο Περουβιανός μπακ να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Eκτός αποστολής ενόψει του σημερινού (19.00) φιλικού ματς της Σεντ Ετιέν εναντίον της Ρεν άφησε ο Κλοντ Πιελ τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού Μιγκέλ Τράουκο και αυτή η απόφαση συνδέεεται άμεσα με το θέμα της επικείμενης/πιθανής μεταγραφής του στους Ερυθρόλευκους σύμφωνα με τα γαλλικά media. Ο Τράουκο, τον οποίο η γαλλική ομάδα είχε αποκτήσει πέρυσι από τη Φλαμένγκο (η οποία πήρε στη θέση του τον Ραφίνια που επίσης θέλει ο Ολυμπιακός για τη θέση του δεξιού μπακ!) είχε πέρυσι 24 συμμετοχές με τον γαλλικό σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Συνεπώς... προς το παρόν υπομονή για την υπόθεση του 27χρονου Περουβιανού, ο οποίος είναι εδώ και καιρό στη λίστα του πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά ακόμα δεν έχει αποκτηθεί για τη θέση του Ομάρ που αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και οδεύει προς της Γαλατάσαραϊ.

H αποστολή της Σεντ Ετιέν για το σημερινό φιλικό εναντίον της Ρεν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα