Παναιτωλικός: Οι Ιταλοί για Κωνσταντόπουλο

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Οι Ιταλοί για Κωνσταντόπουλο

bet365

Στη γειτονική χώρα στέκονται στην παρουσία του νεαρού στόπερ και το όνομά του αρχίζει να «παίζει» αρκετά
Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος μπήκε στην καθημερινότητά μας από το ματς του Περιστερίου και μετά, όταν ανήλικος τότε έπαιξε για πρώτη φορά στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού, σκόραρε και έκτοτε μονιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα. Ο νεαρός στόπερ «φτιάχνει» σταδιακά το όνομά του στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και οι Ιταλοί άρχισαν να ψάχνονται (ξανά) για εκείνον. Η ιστοσελίδα tuttomercato τον ανέδειξε σήμερα (12/8) ως το «ταλέντο της ημέρας» και ανέφερε, μεταξύ άλλων, για εκείνον τα εξής: «Ας συζητήσουμε σήμερα για τον Απόστολο Κωνσταντόπουλο, τον νεότερο παίκτη στην ιστορία του Παναιτωλικού, που έκανε ντεμπούτο στη Super League και ανατράφηκε στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού. Ξεκίνησε τρεις φορές βασικός, σε όλα τα ματς έπαιξε από 90 λεπτά, ενώ είχε και ένα γκολ και αποδείχθηκε σημαντικός στη σωτηρία της ομάδας Ο κεντρικός αμυντικός με ύψος 1.90 έχει παίξει επίσης στις Ελληνικές Εθνικές Ομάδες U16 και U17, συγκεντρώνοντας την καθολική αναγνώριση για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι και για τα βασικά στο κομμάτι της τεχνικής. Δεν μιλάμε φυσικά για τον Μπονούτσι, αλλά για έναν κεντρικό αμυντικό ικανό να φτιάχνει παιχνίδι χωρίς προβλήματα, αλλά και ικανό να 'βρίσκει' τους συμπαίκτες του με μακρινές μπαλιές».
Η συγκεκριμένη στήλη δεν στέκεται σε τυχαίους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά όσους απασχολούν τα club της Serie A, κάτι που αυτόματα φέρνει τον Κωνσταντόπουλο στο «μπλοκάκι» ομάδων από τη γειτονική χώρα. Ή πιο σωστά ξαναφέρνει, καθώς όταν ήταν ακόμη πιο μικρός σύλλογοι της Ιταλίας είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον και η παρουσία του στα play out, σε συνάρτηση φυσικά των ικανοτήτων του και της ηλικίας του (στις 2 Αυγούστου «έκλεισε» τα 18), τον τοποθετεί στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα