ΑΕΚ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Μιτάι

ΑΕΚ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Μιτάι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Μιτάι

bet365

Το πρώτο του επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, υπέγραψε ο νεαρός αμυντικός, Μάριο Μιτάι.

Ο 17χρονος παίκτης, αγωνίζεται στις θέσεις του αριστερού στόπερ και του αριστερού μπακ ενώ φοράει το περιβραχιόνιο της Κ18 της Αλβανίας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (12/08) ανακοίνωση πως ο Μάριο Μιτάι θα ξεκινήσει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε ο διεθνής με την Κ16, Κ17 και αρχηγός της Κ18 της Αλβανίας, Μάριο Μιτάι!

Λίγο μετά τη συμπλήρωση των 17 του χρόνων, στις 6 Αυγούστου, ο Μιτάι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και θα ξεκινήσει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις του αριστερού στόπερ και του αριστερού μπακ ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2017, ως μέλος της Κ15 της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, ενώ είχε πλέον ενταχθεί στην Κ19 της ομάδας μας.

Μάριο, καλή επιτυχία στο επαγγελματικό σου ξεκίνημα!

Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και να εκπληρώσεις τις ποδοσφαιρικές σου φιλοδοξίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα!»

Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 ο Μάριο Μιτάι! #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #preseason2020_21...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα