Παναθηναϊκός: Ράμματα ο Εμμανουηλίδης, έτοιμος ο Βέλεθ, μπαίνει ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Ράμματα ο Εμμανουηλίδης, έτοιμος ο Βέλεθ, μπαίνει ο Βιγιαφάνιες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ράμματα ο Εμμανουηλίδης, έτοιμος ο Βέλεθ, μπαίνει ο Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Έλληνας εξτρέμ χτύπησε στο κεφάλι σε σύγκρουση με τον Θεοχάρη. Μπαίνει ο Ισπανός στόπερ άμεσα, την επόμενη εβδομάδα με την ομάδα ο Αργεντινός.

Με μπανταρισμένο το κεφάλι έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο Έλληνας εξτρέμ σε μια μονομαχία με τον Θεοχάρη, χτύπησε στο κεφάλι από τον αγκώνα του συμπαίκτη του και έπεσε στο έδαφος. Άμεσα το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού έσπευσε κοντά του και ήταν αναγκαίο να του γίνουν δύο ράμματα. Ο νεαρός άσος συνέχισε κανονικά την προπόνηση.

Από κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα έκανε τόσο ο Φραν Βέλεθ όσο και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Ισπανός στόπερ είναι πανέτοιμος και θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα. Ο Βίγια θέλει ακόμη τον χρόνο και αναμένεται από Δευτέρα να ανεβάσει ρυθμούς μαζί με την ομάδα.

Ατομικό έκαναν και οι Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος.

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν προπονήθηκε, καθώς την Τετάρτη θα περάσει από εργομετρικά ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Χατζηθεοδωρίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα