ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΑΕΚ: «Ο πρόεδρος της Φενέρ θέλει τον Λιβάια»!

ΑΕΚ: «Ο πρόεδρος της Φενέρ θέλει τον Λιβάια»!

«Ο πρόεδρος της Φενέρ θέλει να δώσει τη φανέλα με το 10 στον Λιβάια»!

Στην Τουρκία έγραψαν ότι η ομάδα της χώρας τους θα κινηθεί για την απόκτηση του Κροάτη - Καμία κρούση και πρόταση για τον Λιβάια ξεκαθαρίζει η Α.Ε.Κ.

Στο «στόχαστρο» της Φενέρμπαχτσε φέρεται να βρίσκεται ο Μάρκο Λιβάια της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει  δημοσίευμα του fotospor.com στο οποίο μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται ότι ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και οι Μπασακσεχίρ και Τραμπζονσπόρ με τη δεύτερη να 'χει καταθέσει φιλόδοξη προσφορά!
 
Μάλιστα τονίζει ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της Αλί Κος,  τον οποίο θεωρεί ως τον πιο κατάλληλο να πάρει τη φανέλα με το «10» και να «αντικαταστήσει» τον θρύλο της ομάδας Αλεξ ντε Σόουζα, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από μερικά χρόνια.
 
Παράλληλα βάζει στο... κόλπο για τον Λιβάια και άλλους «μνηστήρες», καθώς ανέφερε ότι «υπάρχουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και τούρκικες που θέλουν τον 26χρονο Κροάτη. Δυο απ’ αυτούς είναι η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ και η Τραμπζονσπόρ! Η πρώτη δελεάζει τον παίκτη με τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η δεύτερη του έχει κάνει μια φιλόδοξη προσφορά! Ωστόσο, ο Λιβάγια μπορεί να είναι κοντά στην Φενέρ, στην οποία βλέπει και καλύτερους οικονομικούς όρους και μακροπρόθεσμης επιτυχίας. Επιπλέον και το πιο σημαντικό ο Λιβάγια θέλει να πάει σε μία ομάδα με παθιασμένο κοινό»!
 
Σ' αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με την ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία κρούση, πόσο μάλλον πρόταση, από οποιαδήποτε τουρκική ομάδα για τον Μάρκο Λιβάια...