Παναθηναϊκός: Ο Φάουστο αποχωρεί μετά από 52 λεπτά συμμετοχής!

Παναθηναϊκός: Ο Φάουστο αποχωρεί μετά από 52 λεπτά συμμετοχής!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο Φάουστο αποχωρεί μετά από 52 λεπτά συμμετοχής!

bet365

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Φάουστο ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ταραγόνα, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του πάλι ως δανεικός

Προώρα ολοκληρώνεται η συνεργασία του Φάουστο με τον Παναθηναϊκό, όπως αναμενόταν, με τον Ισπανό μέσο να αποχωρεί από το «τριφύλλι» μετά από μόλις δύο συμμετοχές και συνολικό χρόνο 52 λεπτά σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Ο Ισπανός αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 κι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια αλλά δεν κατάφερε να αγωνιστεί σχεδόν καθόλου. Τον Γενάρη δόθηκε δανεικός στην Ταραγόνα, ομάδα Γ' Εθνικής Ισπανίας πριν επιστρέψει για... τυπικούς λόγους στο «τριφύλλι» καθώς η Δευτέρα ήταν η τελευταία του μέρα στην ομάδα, με την Ταραγόνα να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του και πάλι ως δανεικός όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει το δανεισμό του Φαούστο Τιένθα στην ισπανική ομάδα Χιμνάστικ Ταραγόνα. Η συμφωνία προβλέπει την παραμονή του Τιένθα στον ισπανικό σύλλογο για έναν χρόνο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα