«Σπεσιαλίστας στα φάουλ ο Νινούα, ο Αμπέλ θα του δώσει ευκαιρίες»

«Σπεσιαλίστας στα φάουλ ο Νινούα, ο Αμπέλ θα του δώσει ευκαιρίες»

«Σπεσιαλίστας στα φάουλ ο Νινούα, ο Αμπέλ θα του δώσει ευκαιρίες»

bet365

Ο Γεωργιανός δημοσιογράφος Ντίμα Νεμπιερίτζε μίλησε στο gazzetta.gr για τον Νίκα Νινούα που έχει κλείσει ο ΠΑΟΚ. «Μεγάλο ταλέντο, σύντομα θα είναι βασικός στην εθνική Γεωργίας. Μπορεί να τα καταφέρει στον ΠΑΟΚ».

Τον κεντρικό μέσο, αρχηγό και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γεωργίας έκλεισε ο ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος επιτελικός μέσος (μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ) Νίκα Νινούα θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός απροόπτου στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχοντας προλάβει να δείξει τα διαπιστευτήρια του, στη Ντιναμό Τυφλίδος.

Πρόκειται για χαφ με ηγετικά στοιχεία, ο οποίος προέρχεται από τα «σπλάχνα» της Ντιναμό, Μάλιστα στην περυσινή σεζόν πέτυχε σε 31 ματς, 8 γκολ, ενώ μοίρασε 10 ασίστ, ενώ συνετέλεσε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων (2018, 2019).

Ο Γεωργιανός δημοσιογράφος, Ντίμα Νεμπιερίτζε ως ο οποίος εργάζεται στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, μίλησε στο gazzetta.gr για τον νεαρό χαφ και την προοπτική που ανοίγεται στον ΠΑΟΚ.

«Είναι ένα παιδί με ταλέντο και τρομερή έφεση σε εκτελέσεις φάουλ. Έχει καλή αίσθηση του χώρου, οι πάσες του ακριβείας και διαθέτει καλό σουτ. Είναι πολύ ώριμος ποδοσφαιρικά για την ηλικία του.

Θεωρώ πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύντομα θα αγωνίζεται στην εθνική ανδρών της Γεωργίας. Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει συμμετοχές στην εθνική U21 της Γεωργίας.

Δεν είναι μόνο οι επιθετικές αρετές του που τον καθιστούν ως έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, αλλά και οι αμυντικές ικανότητες του. Ο Νινούα είναι ένας επιτελικός μέσος, ο οποίος δεν διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και ως αμυντικός χαφ».

Ο Γεωργιανός ρεπόρτερ, ο οποίος είναι γνώστης του ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο Νίκα Νινούα θα πάρει ευκαιρίες από τον Αμπέλ Φερέιρα.

«Απ' όσο γνωρίζω ο Μαουρίσιο αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μίσιτς τραυματίστηκε. Υπό αυτές τις συνθήκες ο Νινούα μπορεί να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα με τον Ντάγκλας Αουγκούστο. Θεωρώ πως ο Αμπέλ Φερέιρα θα δώσει ευκαιρίες στον Νινούα».

Ο Νινούα στα 21 του έκανε την διαφορά στη Ντιναμό Τυφλιδος, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, η Μπεσίκτας.

«Πρόκειται για τον παίκτη-κλειδί της Ντιναμό Τυφλίδος, ο οποίος στα 21 του είναι ο αρχηγός της ομάδας. Είναις ποδοσφαιριστής που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και δεν είναι τυχαία η εξέλιξη του. Πρόσφατα ενδιαφέρθηκε η Μπεσίκτας για την απόκτηση του».

Δείτε τον Νινούα εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα