Ολυμπιακός: Την Δευτέρα περνάει ιατρικά ο Τσιμίκας, υπογραφές μέχρι την Τετάρτη!

Ολυμπιακός: Την Δευτέρα περνάει ιατρικά ο Τσιμίκας, υπογραφές μέχρι την Τετάρτη!

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας σύμφωνα και με αγγλικές πηγές θα περάσει ιατρικά την Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη θα έχει κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του στην Λίβερπουλ.

Με βάση όσα διαρρέονται - με τον href="https://www.gazzetta.gr/teams/olympiakos">Ολυμπιακό να μην έχει τοποθετηθεί πάντως επίσημα ή ανεπίσημα για το θέμα καθώς φαίνεται πως θα το κάνει όταν πια όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία για τις σχετικές ανακοινώσεις - ο Κώστας Τσιμίκας ταξιδεύει άμεσα για την Αγγλία και μπορεί να βρίσκεται εκεί ακόμα και το βράδυ της Κυριακής.
Σύμφωνα και με αγγλικές πηγές θα περάσει τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις στη href="https://www.gazzetta.gr/teams/liverpool">Λίβερπουλ και οι υπογραφές για να κλείσει href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1502485/olympiakos-symfonia-me-tin-liverpoyl-gia-tsimika-sta-13-ekat-eyro-mponoys">και τυπικά η μεταγραφή του στην Λίβερπουλ θα πέσουν το αργότερο έως την Τετάρτη. Ο διεθνής αριστερός μπακ θα αποκτηθεί ως εναλλακτική λύση πίσω από τον Ρόμπερτσον, ο οποίος εφέτος αγωνίστηκε σε 36 από τα 38 παιχνίδια της πρωταθλήτριας Αγγλίας στην Premier League (αντικαταστάτης του ο Τζέιμς Μίλνερ στα δύο ματς που απουσίασε) και είχε 8/8 συμμετοχές στο Champions League.
αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίβερπουλ για τη σεζόν 2020-21 ξεκινούν στις 29 Αυγούστου με το Community Shield εναντίον της Κυπελλούχου href="https://www.gazzetta.gr/football/premier-league/arsenal">Αρσεναλ, ενώ το νέο πρωτάθλημα αρχίζει στις 12 Σεπτεμβρίου, όπως και το ελληνικό...
/>

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα